everytime 'use /regios help for help' #81


  • Defect
  • Waiting
Open
Assigned to addzy11
  • _ForgeUser8089529 created this issue Jul 19, 2012

    What steps will reproduce the problem?
    1.I Start my Server with Regios
    2.I get an Error (see down)
    3. Everytime i type anything with '/regios ..' i get 'use /regios help for help'

    What is the expected output? What do you see instead?
    i want to use bukkit, but it doesnt work

    What version of the product are you using?
    v5.0.54

    Do you have an error log of what happened?
    2012-07-20 01:51:10 [SEVERE] Error occurred while enabling Regios v5.0.54 (Is it up to date?)
    java.lang.NullPointerException
        at couk.Adamki11s.Regios.Regions.ChunkGrid.<init>(ChunkGrid.java:35)
        at couk.Adamki11s.Regios.Regions.CubeRegion.<init>(CubeRegion.java:17)
        at couk.Adamki11s.Regios.Data.LoaderCore.loadRegions(LoaderCore.java:380)
        at couk.Adamki11s.Regios.Data.LoaderCore.setup(LoaderCore.java:39)
        at couk.Adamki11s.Regios.Data.CreationCore.setup(CreationCore.java:33)
        at couk.Adamki11s.Regios.Main.Regios.onEnable(Regios.java:85)
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPlugin.setEnabled(JavaPlugin.java:215)
        at org.bukkit.plugin.java.JavaPluginLoader.enablePlugin(JavaPluginLoader.java:337)
        at org.bukkit.plugin.SimplePluginManager.enablePlugin(SimplePluginManager.java:381)
        at org.bukkit.craftbukkit.CraftServer.loadPlugin(CraftServer.java:256)
        at org.bukkit.craftbukkit.CraftServer.enablePlugins(CraftServer.java:238)
        at net.minecraft.server.MinecraftServer.t(MinecraftServer.java:381)
        at net.minecraft.server.MinecraftServer.a(MinecraftServer.java:368)
        at net.minecraft.server.MinecraftServer.init(MinecraftServer.java:197)
        at net.minecraft.server.MinecraftServer.run(MinecraftServer.java:432)
        at net.minecraft.server.ThreadServerApplication.run(SourceFile:492)

    Please provide any additional information below.
    idk :/

  • _ForgeUser8089529 added the tags New Defect Jul 19, 2012
  • _ForgeUser7258999 posted a comment Jul 30, 2012

    This usually occurs when there's something wrong with one of the region's configuration. i.e. a region in a non-existent world, or a region with invalid points. Check your region config files and see if there are any regions that have either of those qualities.

  • _ForgeUser7258999 removed a tag New Jul 30, 2012
  • _ForgeUser7258999 added a tag Waiting Jul 30, 2012

To post a comment, please login or register a new account.