MinetopiaReloaded

This project is inactive and its default file will likely not work with the most recent version of Minecraft. The author may have abandoned it, or it may have outlived its usefulness.

MinetopiaReloaded

In deze plugin zitten een aantal dingen: - De "Welkom! je gegevens worden ingeladen...", en per wereld hebben ze een andere kleur! - Het scoreboard verandert ook van kleur per wereld, en de titel is de naam van de wereld(LET OP: De titel is in hoofdletters, net als in de echte Minetopia!. De naam van de wereld hoeft dus NIET in hoofdletters te staan!) - De haakjes in de chat als je iets typt veranderen ook mee met de kleur van de wereld!

Benodigde plugins: - Vault (yep, deze plugin heeft Vault support!) - Een Economy plugin (Essentials, Iconomy etc...) - Worldedit en Worldguard (In deze plugin heb ik Plotinfo verwerkt).

Wat staat er allemaal in de Configfiles?

- Een normale config.yml waar je de chatdistance kan aanpassen (standaard staat hij op 20 blocks) - kleuren.yml (Hierin kan je de kleuren van de werelden aanpassen (Ze staan standaard net zoals in de echte Minetopia!) - playerdata.yml (Hierin staan een aantal dingen in over de player (Level, fitheid, baan, rank en kleur; De kleur is de kleur van je naam).

Vond je wat hierboven staat nogal ingewikkeld? Ik ga binnenkort een video over deze plugin maken!


Comments

Posts Quoted:
Reply
Clear All Quotes

About This Project

 • Project ID
  101105
 • Created
  Jul 18, 2016
 • Last Released File
  Never
 • Total Downloads
  0
 • License

Categories

Members

Recent Files

No files uploaded yet.