hu-hungarian/Addonok

[EN] English //i.imgur.com/JUTMruI.png" rel="noopener nofollow" target="_blank">http://i.imgur.com/JUTMruI.png" alt="[HU] Magyar" title="[HU] Magyar">

Addonok


ScriptEngine

Ennek az addonnak a segítségével programozni lehet a játékban. Létrehozhatsz script tárgyakat, melyek a powertool-os tárgyakhoz hasonlóak, de ebben az esetben a sorok láthatóak, és annyi script tárgyat készíthetsz amennyit akarsz (a tárgy tárolja az adatot, nem az addon, tehát ha eltávolítod és újra beteszed az addont a script-ek még működni fognak). Ezekben a script-ekben lehetnek késleltetések, ciklusok, és egyéb effektív dolgok, ezekről [itt - a lap még nem létezik] olvashatsz.

Letöltés: <még nincs link megadva>


BlockScripts

Parancsokat tesz a blokkokra, amelyekre ha valaki rákattint azok lefutnak. Az átlagos parancsok mellett használhatóak blokkspecifikus parancsok is, mint a parancsok futtatásának megszaktítása, a klikkelt blokk koordinátáinak kikérése és hasonlók. A ScriptEngine script funkciói is mind elérhetőek.

Szükséges: ScriptEngine
Letöltés: alfa 0.9 ehhez nincs szükséglet 0.9

ContentMod

A contentmod segíségével új tárgyakat és blokkokat lehet létrehozni. Viszont nem adhatsz egyedi icont a tárgyaknak vagy blokkoknak, a bukkitos/eredeti tárgyak ikonjait kell/textúráját kell használnod. Az új tárgyak id-je az eredetié marad, de ez az addon felügyeli a kraftolását és a viselkedéseiket.

Letöltés: <még nincs link megadva>


CodexMod

Ez az addon a papírfélék széles spektrumát játja át, hasonlóan egy kódexhez. Segítségével a játékosok létrehozhatnak csekkeket, szerződéseket, ezeket pedig sokszorosíthatják a dokumentum fajtájának megfelelő szabály alapján. Attól függően hogy mit szeretnél másolni a az befolyásolja a másolási időt (természetesen ha az adott tárgy másolható, és van engedélyed a másolására). Amíg a másolás tart nem mozoghatsz, vagy a másolás megszakad.

Szükséges: ContentMod
Letöltés: <még nincs link megadva>


MachineMod

Ahogy azt kitalálhattad, ez a plugin gépekkel foglalkozik. A contentMod funkcióira támaszkodva mechanikus vagy redstone jeles gépek tervezhetőek vele, melyek megírásuktól függően viselkedhetnek egy egyedi piston-ként vagy akár több forrásból érkező redstone jelek bonyolult feldolgozására is alkalmasak lehetnek. Így készíthetőek egyblokknyi XOR gépek és társaik.

Szükséges: ContentMod
Letöltés: <még nincs link megadva>Beépített addonok


Simulator

Ez az addon játékosokat szimulál, megadva a lehetőséget a cc számára, hogy bármilyen parancsot csendesen lefuttathasson vagy lehetővé tegye azt szerveroldali végrehajtásra, ha alapvetően arra nem lenne alkalmas (pl.: a world edit esetében). Ezenkívül távvezérlési parancsokat is tartalmaz, mint például karok meghúzása egy koordinátán a távolból.

Letöltés: <a pluginba van építve>


WESimulator

A simulator addont használva használhatóak a worldedit parancsok szerveroldalról, illetve néma üzemmódban is. Ez nagy segíség lehet, ha a játékosok kezébe kerül a lehetőség hogy maguk alakítsák a pálya egy részét, így pl.: ajtókat/kapukat nyissanak/zárjanak.) gombok megnyomásával vagy nyomólapok lenyomásával az arénákban. Ezt a funkciót használva nem jelennek majd meg a chatjükben a worldedit rózsaszín válaszüzenetek.

Letöltés: <a pluginba van építve>Hook-ok pluginokhoz


ZureHook

Összekapcsolja a CleverCommand és a ZureZones plugint. Ezzel a kapoccsal elérhetővé válnak a zure zónák infórmációi is a pluginban. Például használhatsz ezentúl zure zónákat is teleportáláshoz:

/cc tp #from:#zure:KisHázikóm #to:#warp:börtön

A ZureZones pluginnal absztakt alakú zónákat is készíthetsz, mint gömb alakút, piramisokat, vagy még komplexebb zónákat 3-dimenziós halmaz képletekkel.

Szükséges: ZureZones
Letöltés: <nincs link megadva>


egyéb beépített cuccok


Vannak egyéb soft-depend dolgok beépítve, mint a WorldGuard régió és iZone zóna kezelés.
Továbbá, a széles körben használt Essentials is támogatás élvez koordinátakezelés szempontjából: a warpok és a játékos home-k használhatóak a parancsokban.


Comments

Posts Quoted:
Reply
Clear All Quotes