NeXTQuarry

8 - Invalid LivingEntity

Edit: Also happens with other interactive non living entities (minecarts/boats/...)

What steps will reproduce the problem? 1. Place a LivingEntity within 5 blocks of any side of quarry 2. Try to interact with mob 3. Doesn't work

What is the expected output? What do you see instead? LivingEntity's should be able to be interacted when near a quarry

What version of the product are you using? R: NeXTQuarry v1.5.1 for CB 1.5.2-R0.1 Jun 03, 2013

Do you have an error log of what happened? No errors

Please provide any additional information below. This isn't a huge problem for things that move and can get out of the range of the quarry, but for livingentities such as the one in CraftingPlus it devastates their purpose and makes it impossible for them to be used or removed because they can't move away. It almost seems as if their hitbox is removed as the hitbox of the block behind them gets highlighted. Not sure what can cause it but would be nice to have fixed.

User When Change
BeMacized Jun 22, 2013 at 21:37 UTC
RingOfStorms Jun 15, 2013 at 23:12 UTC Changed description:
+ Edit: Also happens with other interactive non living entities (minecarts/boats/...)
+
  What steps will reproduce the problem?
  1. Place a LivingEntity within 5 blocks of any side of quarry
  2. Try to interact with mob
RingOfStorms Jun 15, 2013 at 23:10 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 2 comments
  • Avatar of RingOfStorms RingOfStorms Jul 13, 2013 at 06:42 UTC - 0 likes

    Can you think of anything that would cause this? It is interesting because of the fact that it is only like a range of a few blocks and if they walk out of that range they can be intereacted again.

    Reason im asking again is because it is showing up in a lot more places for me as well. Even without your plugin on. Since it happens within a range of the quarry I was thinking it has to do something with the way the blocks are updated? Only reason im asking here is because it may be easier to track down the reason on this plugin since it seems more isolated.

    For me it seems to happen to custom entities on reloads, and entities that had special packet updates. The hitbox just seems to vanish for the client until a relog happens.

    So I'm not to sure on if this is mojang, or cb related. But PM me on BukkitDev if you find anything aboout it.

    BFAK:RingOfStorms,52391,57d287df50de033b32de9fc465e9e983f358740eb2a0c81a41e4f1791a6fabf2

  • Avatar of BeMacized BeMacized Jun 22, 2013 at 21:37 UTC - 0 likes

    To start off with, sorry for the late reply. I was only handling issues from people on the project page, as I had no idea I had any tickets.

    I'm currently aware of this issue (Mobs not being killable inside the quarry for example), but I'm not able to fix it. This is just due to a lack of knowledge, I simply don't know how. This issue has been there since the start of this plugin, but I haven't been able to fix it ever since. I'll fix it as soon as I know how.

    AutumnDusk

    BFAK:90639744,fdf167868ea15808e3343cf02f5723c31de809ddda000585d22f24d7384c98ae

  • 2 comments

Facts

Last updated
Jun 22, 2013
Reported
Jun 15, 2013
Status
Verified - QA has verified that the fix has worked.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees