Multiworld

141 - Chunk errors

What steps will reproduce the problem?
1.Install multiworld on a tekkit lite server with mcpc+
2.Load up a previous myst age in it
3.The chunks dissapear

What is the expected output? What do you see instead?
It is expected that the new world works correctly instead chunks randomly dissapear.

What version of the product are you using?
4.5.2 on minecraft 1.4.7 (tekkit lite is still on 1.4.7)

What version of the craftbukkit/bukkit are you using?
mcpc+ legacy 67

Do you have an error log of what happened?
there are no errors

Please provide the result of /mw debug below:
everything false

User When Change
ferrybig Jan 25, 2014 at 23:11 UTC Changed assigned to from ferrybig to None
ferrybig Jan 25, 2014 at 22:18 UTC Changed status from New to Waiting
john01dav Oct 27, 2013 at 15:49 UTC Create

You must login to post a comment. Don't have an account? Register to get one!

  • 3 comments
  • Avatar of ferrybig ferrybig Jan 25, 2014 at 22:17 UTC - 0 likes

    Can't do anything against this problem, waiting until some other people respond with the same problem

    This user has removed his signature ( :-P )

  • Avatar of john01dav john01dav Nov 09, 2013 at 14:39 UTC - 0 likes

    @ferrybig: Go

    I cannot test that as players have chunk loaded parts of it so it always must be loaded.

    Server Banner
  • Avatar of ferrybig ferrybig Oct 30, 2013 at 10:18 UTC - 0 likes

    I think this problem is caused by multi world seeing the other world and trying to load it, and overwriting mystcraft world loading, does the worlds of mystcraft show up at /mw list when there is nobody inside the world?

  • 3 comments

Facts

Last updated
Jan 25, 2014
Reported
Oct 27, 2013
Status
Waiting - Waiting for more information.
Type
Defect - A shortcoming, fault, or imperfection
Priority
Medium - Normal priority.
Votes
0

Reported by

Possible assignees